Loading...

Muajin e ardhshëm fillon aplikimi për banesa sociale

22.30-AKTUALE-banesat-investimi-me-stabil-fisnik-12-9-750x430.jpg

Shteti do të ndaje 79 banesa sociale për kategoritë më të rënduara të qytetarëve. 59 banesa do të ndahen për familjen e rrezikuara sociale si dhe 20 për ata me të ardhura të ulëta. Shpallja do të publikohet javën e ardhshme. Qëllimi është të sigurohet kulm mbi kokë për ata që më së shumti kanë nevojë.

39 banesa në Kocan

10 në Makedonski Brod

3 në Prilep

Nga 2 në Shtip, Berovë dhe Kriza Pallankë

1 në Kërcovë

7 në Veles

3 në Kratovë dhe Kocani

2 në Prilep

1 në Kriva Pallankë, Dibër, Tetovë, Gostivar dhe Shtip.

Komentet
Top