Loading...

NASA ju prezanton planetin tonë në FOTO mahnitëse

064.jpg

Jo, jo, këto foto nuk janë të bëra me fotoshop, dhe as që janë krijuar në kompjuter. Këto foto të mrekullueshme na e paraqesin tokën tonë të parë nga hapësira, dhe të realizuara natën nga NASA.

Ne kemi parë foto të ndryshme të bëra nga ajri, por këto foto me të vërtet duken të mrekullueshme dhe e paraqesin planetin tonë plot drita.

0a

0b

0c

0d

0e

0f

0g

0h

0j

0k

0l

0m

0n

0r

0t

0w

0y

0z

Komentet

Leave a Reply

Top