Loading...

Ndihmuan hoxha dhe prifti, dy familjet shqiptare i japin fund hasmërisë

auto_26166771_2134125553279187_3533144763208505569_n1515070708.jpg

Një familje nga Gjakova duket se ka marrë vendimin e jashtëzakonshëm për të falur gjakun duke i dhënë fund kështu një hasmërisë shumëvjeçare, me ndërmjetësimin e një hoxhe dhe prifti pasi bëhet fjalë për një familje muslimane dhe një katolike.

Familja Nivokazi ka lënë pas inatin dhe dhimbjen dhe i ka shtrirë dorën e pajtimit familjes Palokaj.

Tashmë hasmëria e këtyre dy familjeve ka marrë fund, dhe falja e gjakut sipas tyre është mënyra e vetme për të shëruar plagët.

Ky gjest ëhstë përshëndetur nga e gjithë zona, duke sjellë kështu edhe reagimin e ministrit Pal Lekaj.

BS

Komentet
Top