Ndodh edhe kjo në Maqedoni: Arrestohet 88 vjeçarja të kryej dënimin 1 vjet me burg

zatvorenichka-se-omazhi-vo-zatvorot-idrizovo-188156-696x322.jpg

Në burgrun e Idrizovës dje është dërguar për vuatje të dënimit prej 1 viti një grua e moshës 88 vjeçare nga qyteti i Manastirit.

Sipas burimeve të javores “Fokus” në pjesën e paraparë për femra në burg, femrat e burgosura kur e kanë parë 88 vjeçaren në gjendje të mjerrueshme janë shokuar.

Gjithnjë sipas “Fokus” ajo është dënuar pse ka “nxjer fall nga kafeja” dhe për këtë ka marrë para. Shqipmedia

Komentet
Top