Loading...

Në Çair dhe Gazi Babë BESA “shkel” BDI-në

thumbnail_Levizja-BESA.jpg

Burime të portalit Sakte bëjnë të ditur se në Komunën e Çairit nga votat e numëruara deri më tani, kandidati i Rilindjes me Besë, Zeqirija Ibrahimi është duke dominuar dukshëm kundrejt kandidatit të BDI – së, Artan Grubi. Deri më tani, trefish është më i votuar Ibrahimi. Merret vesh se në këtë degë të BDI-së po vlon, sepse kanë filluar të akuzohen mes veti se kush kujt bëri lojëra pas shpine.

Komentet
Top