Loading...

Në Gjermani arrestohet menaxheri i “Porshe”

15-porsche-logo-porsche-logo-800x445.jpg

Policia gjermane ka arrestuar shefin e departamentit për zhvillim të motorëve në “Porshe” dhe ai është në paraburgim. Ai është arrestuar sepse ka ekzistuar dyshim se mund të ikë jashtë vendit, njoftuan mediumet gjermane.

Zëdhënësi i “Porshe” refuzoi të japë komente.

Gazeta ditore gjermane “Bild em Zontag” më herët publikoi një porosi të drejtorit ekzekutiv të “Porshe” Oliver Blum, ku thuhet se është arrestuar një menaxher.

Prokurorët gjermanë kryejnë hetim për shkak të dyshimeve për mashtrim dhe reklamim të rrejshëm me manipulimet me emetimet e gazrave të shkarkimit nga motorët dizel. Prokurorët para dy ditë pohuan se hetimi ka të bëjë me anëtarë të bordit të “Porshe”, anëtar tjetër të udhëheqjes dhe një personi të tretë i cili nuk është më i punësuar në “Porshe”.

Komentet
Top
Njoftim nga Shqipmedia. Kemi kaluar në faqe të re. Kliko këtuwww.shqip.media