Loading...

Në Strugë dhe Ohër do legalizohet Marihuana ?

5.15.18-No-Post-MI-Arrhythmia-Danger-From-Using-Marijuana-Study-Suggests.jpg

TV21 mëson se qeveria në Shkup është duke e shqyrtuar seriozisht legalizimin e ‘barit’!
Kjo nismë, siç thonë burimet e afërta të TV21 me kabinetin e kryeministrit #ZoranZaev, ka për cak “marihuana turistët” të huaj.
Qeveria planifikon, që në fazën e parë testuese, të krijoj dy mini-Amsterdam ballkanik, Ohrin dhe Strugën, transmeton televizioni 21.
Marihuana-turistët evropian, Amsterdamin në Holandë, e kanë adresë të parë, për të pirë bar!
Qeveria në Shkup ka kryer edhe analiza ekonomike, të cilat tregojnë se legalizimi i marihuanës do të sillte zhvillim të shpejt të turizmit në dy qytetet buzës liqenit!
Asnjë vend i rajonit, nuk e ka të legalizuar shitjen e kontrolluar të marihuanës, dhe “kjo gjë do ta vendoste në avantazh Maqedoninë në krahasim me fqinjët”, thotë burimi i TV21.

Komentet
Top
Njoftim nga Shqipmedia. Kemi kaluar në faqe të re. Kliko këtuwww.shqip.media