Në top dhjetëshen e Evropës restoranti shqiptar – VIDEO

19106057_10158761784255487_3029510824719473051_n.jpg

“Hollywood World Magazine” para disa ditëve ka bërë përzgjedhjen e dhjetë restoranteve më të mira për momentin në Evropë. Kjo renditje është bërë në bazë të restoranteve më të vizituara, cilësisë, mikpritjes e shumëllojshmërisë së kuzhinës. Në këtë listë ndodhen restorantet në Paris, Londër, Berlin, Athinë, por nuk mungojnë edhe në Prishtinë e Tiranë. Në vendin e tretë është renditur restauranti “Mullixhiu” në Tiranë, vend ky ku ju pret kuzhinieri i talentuar shqiptar, Bledar Kola. Ky restorant i cili është hapur në mars të vitit 2016, është njëri ndër më të mirët në vend, duke ofruar ushqim shumë të mirë. Bledar Kola, kryekuzhinieri i talentuar i restaurantit ‘Mullinxhiu’ ka shpalosur në një intervistë për KultPlus shumë gjëra rreth restaurantit të tij dhe veçantisë së gatimit. Ai ka folur rreth rëndësisë së ushqimit tradicional i cili sipas tij ka filluar të pakohet, sepse në trend ka hyrë kuzhina evropian. Ky restaurant është një koncept unik që integron mullinj të vërtetë, enët novatore që riinterpretojnë kuzhinën shqiptare me dashuri dhe respekt të madh.

Komentet
Top