Nebi Pelivani nga Xherma e Tetovës mbush 78 vjet – VIDEO

20480020_412747782453357_8035671138951851691_n.jpg

Me 03-08-1939 u lind mundësi ( pelivani ) Ballkanik më i suksesshëm nga fshati Xhermë i Tetovës Nebi Mustafa. Sot plot 78 vjet ai punoi dhe veproi në fshatin Xhermë. Me punën e Nebi Mustafit mburet krejt fshati. Ai kontribuoi me mirëbajtjen e bjeshkëve të Sharrit dhe me ndërtimin e disa çeshmave. Plot 40 vite në fshat në ndihmë u doli gjithë banorëve të fshatit. Ai sot feston ditëlindjen e 78-të. Shoqëria i uron shëndet dhe hare në familje.

Komentet
Top