Loading...

Një bukuri e ngrirë nga Finlanda – FOTO

Një fotograf finlandez ka realizuar këto imazhe fantastike nga vendi i tij. Mikko Lagerstedt ka fiksuar disa nga panoramat më të bukura në Finlandë, me aparatin e tij Nikon D90. 31- vjeçari jeton në Kerava, jo shumë larg nga Helsinki. Ai thotë se i pëlqen që të realizojë fotot në mëngjes herës, ose në mbrëmje. Sipas tij, qëllimi është që njerëzit të nxiten për të vizituar Finlandën. Fotografi ka fituar disa çmime për fotot e tij. Ai e ka nisur si një fotograf amator dhe këshillon të gjithë njerëzit që të vazhdojnë të fotografojnë, sepse është një pasion që nuk vdes kurrë.

0

0a

0b

0c

0d

0e

0f

0g

0h

Komentet

Leave a Reply

Top
Njoftim nga Shqipmedia. Kemi kaluar në faqe të re. Kliko këtuwww.shqip.media