Një Dua më ndryshe, shpalos gjoksin e këmbët si asnjëherë më parë

F101_GENF_DUA_bystrom_01_WEB_buxtsr-1.jpg

Këngëtarja Dua Lipa ka sjelle një fotografi shumë më ndryshe se zakonisht.Ajo kishte evshur një fustan që i vë në pah shumë linjat e saj seksi që ka.

Këmbët dhe gjoksi i Duas vihen në pah, dhe duket aq provokuese sa ska më

Komentet
Top