Loading...

Një kumanovar ka fituar mbi 1 milion euro nga puna në internet

1309231009191_million_euro_80643500.jpg

Një qytetarë i Kumanovës vitin e kaluar ka fituar 1.26 milion euro nga puna në internet dhe në bazë të asaj ka paguar tatim personal 126.000 euro njofton Drejtoria e të Ardhurave Publike ( UJP ). Poashtë edhe një qytetar tjetër nga Kumanova vitin e kaluar ka fituar 103.000 eu nga puna në internet dhe ka paguar shteti tatim personal prej 10.300 euro.
Sipas informatave jozyrtare që të dy janë maqedonas dhe kanë punuar me Google Adsense dhe Facebook, transmeton Shqipmedia.

Komentet
Top
Njoftim nga Shqipmedia. Kemi kaluar në faqe të re. Kliko këtuwww.shqip.media