Loading...

Një shtëpi e vogël dhe moderne – FOTO

shtepi-porto-00001-658x411.jpg

Kjo shtëpi e mahnitshme dhe moderne është krijuar dhe dizajnuar nga kompania, “Kariouk Associates”, me kërkesë të një çifti të ri – që dëshironte një shtëpi dinamike që do të përshtatej me të gjitha nevojat jetësore.

Sfida e parë e projektuesit ishte realizimi i shtëpisë, mjaftueshëm të madhe, në një rrip të ngushtë toke.

Përkundër kësaj sfide, arkitektët dhe dizajnerët arritën të realizojnë një shtëpi të jashtëzakonshme, me stil, dhe me hapësirë të mjaftueshme për çiftin dhe dy fëmijët e tyre.

shtepi porto 00003

Fasada me ngjyrë “goditëse” portokalli bën që eksterieri i shtëpisë të duket interesant dhe përplot gjallëri, dhe në harmoni me stilin modern të shtëpisë.

Intereri i shtëpisë ndërkaq, ka stil industrialist, me trarë metalikë, pllaka metalike dhe shtesa betoni, përfshirë këtu dhe mobiliet me paksa retro-dizajn. /NGJYRA.COM/ Foto: Photolux Studio

shtepi porto 00002shtepi porto 00011shtepi porto 00008shtepi porto 00010shtepi porto 00009shtepi porto 00004shtepi porto 00005shtepi porto 00006shtepi porto 00007

Komentet

Leave a Reply

Top