Loading...

Një tjetër kumanovarë i plagosur në Tetovë lufton për jetën – FOTO

15107437_714058225424881_1967946168511135937_n.jpg

I plagosuri rëndë dhe në rrezik për jetën sonte në Reçicë të Vogël është Florim Misini nga Kumanova ( ne foto i ulur poshte ), shkruan gazeta Koha. Florimi është sjellë në Klinikat e Shkupit. Ndërkohë i plagosur rëndë ka mbetur edhe një familjar i të vrarit Naip Rexhepi. (koha.mk)


https://scontent.fskg1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/15107437_714058225424881_1967946168511135937_n.jpg?_nc_cat=0&oh=237ea24f0bc91b87fadf74b3d622fa11&oe=5B739BD3

Komentet
Top