Një tjetër Zviceran jeton në Kosovë

Intervista e realizuar në kuadër të emisionit “Fol Shqip show” në Zvicër, nga moderatori Altin Marku
Quhet Andreas dhe ka shumë vite qe jeton në Kosovë, flet gjuhen shqipe rrjedhshem dhe ka lexuar e ka njohuri për historinë e shqiptarëve. Ai në Kosovë ka investuar dhe ka ndërtuar një Hotel te quajtur (Hotel Graçanica) në periferi të Prishtinës. Në oborrin ku ai jeton del uji mineral.

Andreas thotë se Kosova është një vend shumë i mirë, veçon mirëpritjen. I bën thirrje shqiptarëve ta duan vendin e tyre dhe mos te hedhin mbeturina, por ta mbajnë pastër ambientin. / 21Media

 

 

 

Komentet
Top