Loading...

Njeriu i dytë i “Vëllazërisë Myslimane”: Po, kam qenë mason – FOTO

068.jpg

Njeriu i dytë i “Vëllazërisë Myslimane” në Egjipt, Sejjid Kutub, në një shkrim të tij të quajtur “Pse jam bërë mason”, e pranon se ka qenë mason.

Madje ai ka thënë se organizata masone është e vetmja që nuk njeh dallime në asnjë mënyrë, qoftë gjuhësore apo profesionale. “Unë kam qenë iluminat dhe kam qenë mason, madje me dëshirë kam shkuar dhe kam trokitur në derë të Iluminatit”.

0a

Komentet

Leave a Reply

Top