Loading...

“Nocable” e mbushë telefonin pa tela, edhe në xhep!

auto_okej1510587072.jpg

Paketat e baterive janë këtu për të qëndruar për një kohë, prandaj më mirë zgjidhni një që i plotëson me të vërtetë nevojat tuaja. Nëse keni nevojë për mbushje pa tela, lista juaj e opsioneve është ulur ndjeshëm, por kjo nuk do të jetë gjithmonë çështja.

Telefonat e ri të Apple mbështesin Qi, që do të thotë se ne duhet të presim një sulm të paketave pa tel të ngarkimit të baterive së shpejti.

Ndër to është edhe NOCABLE. Kjo paketë është duke u financuar përmes Indiegogo dhe mund të jetë aq e lire sa 34 dollarë. A ia vlen? Kjo pako është padyshim një pajisje e zhdërvjellët në shikim të parë.

Ju merrni 8,000 mAh fuqi, i cili duhet të jetë mjaft i mirë për disa ngarkesa të ndryshme për smartphone. Siç u përmend, ju merrni tarifim pa tela, por kjo nuk do të thotë përdorimi i një kabllo është jashtë ekuacionit. Ajo vjen me 2 porta USB, të cilat ndodhen për të ngarkuar më shpejt. Kjo do të thotë që mund të ngarkoni deri në 3 pajisje në të njëjtën kohë. Dhe në qoftë se paketa mbaron me bateri, mund ta ngarkoni atë gjatë ngarkimit të pajisjeve të tjera.

Komentet
Top