Nuk po mbahen më në verë: Të tejdukshme dhe superseksi

auto_6-851501505519.jpg

Vera i tërbon njerëzit.

Dhe dihet që tendencat kryesore i vendosin yjet.

Duket se sivjet tendenca dominuese është ajo e kostumeve të tejdukshme të plazhit.

Shumë yje nuk e kanë problem të ekspozojnë gjoksin.

Po ju a do guxonit të bëheshit të tejdukshme?

Komentet
Top