Loading...

O.H.“Kalliri I Mirësisë” filloi projektin dimëror – “Dru për ngrohje”

12647064_958837580870927_6922734255252124531_n.jpg

Meqenëse kjo organizatë humanitare ia ka vënë për detyre vetes që të jetë pranë skamnorëve në kohëra të vështira, ajo në planin e saj ka vendosur edhe aksionin për shpërndarje të drunjve për ngrohje.

Mbi 35 familje skamnorë të regjistruar pranë Organizatës Humanitare “Kalliri I Mirësisë” përfituan nga dy metra dru (2m³) për ngrohje. Organizata jonë u kujdes gjithashtu për prerjen dhe transportin falas deri tek shtëpitë e skamnorëve.Shpresojmë që kjo sasi do t`iu mjaftojë familjeve që ta kalojnë këtë dimër të ftohtë. Projekti në fjalë u realizua në bashkëpunim me organizatën humanitare IHH nga Turqia.

Shërbimi informativ pranë:Organiza Humanitare Kalliri i Mirësisë / 28 Janar 2016

Komentet

0 thoughts on “O.H.“Kalliri I Mirësisë” filloi projektin dimëror – “Dru për ngrohje””

  1. lika says:

    po e din krejt populli per fatmirin po aj ka shku ne serbi me urdhnin e shefit ali tradhtari

  2. ardi says:

    krej bdi edht shpiona o popull a keni sy a i shifni kto tradhtar denoni ju me an te votes mos lojoni me lujt me ju

Leave a Reply

Top
Njoftim nga Shqipmedia. Kemi kaluar në faqe të re. Kliko këtuwww.shqip.media