“Paguani me shume”

auto_morata1494143522.jpg

As Real Madrid dhe as Zinedine Zidane nuk e kanë me nxitim sa i përket shitjes së Moratës. Ata patën një sezon të shkëlqyer, ndërsa lojtari është përshtatur mirë me skuadrën. “Nëse e duan Moratën, le të paguajnë”., – shprehen nga klubi madrilen duke i sfiduar të gjithë.
Në fakt, shumëkush që do të donte të blinte kartonin e Morata-s duhet të mendohet mirë sepse çmimi që Reali kërkon për të është jo pak, por 90 milionë euro.

Komentet
Top