Pajisja që i “rehaton” fëmijët e juaj (Foto)

moonlite-05.jpg

“Moonlite” është një projektor i cili vendoset në telefonin tuaj që përdorët për të paraqitur imazhet e juaja në mure apo në tavane në ngjyra të ndryshme.

Kjo pajisje është cilsuar mjaft efikase për fëmijët të cilët kanë dëshirë që të shikojnë filma të animuar dhe që imagjinata arrin në një shkallë të lartë si rezultat i kësaj pajisje .

E gjitha çfarë duhet të bëni është që të vendosni këtë pajisje në telefonin tuaj dhe të hapni një aplikacion që të zgjidhni një histori apo qfarë dëshironi , dhe ajo do të paraqitet në një madhësi shumë më të madhe.

Kjo pajisje do të jetë në dispozicion në prill për vetëm 40 $

Komentet
Loading...
Top