Loading...

Panuçi e kërkoi deri në Argjentinë, ja profili i mbrojtësit të djathtë

guidara1111-770x424-e1542477069240.jpg

Kush është Tomas Guidara, mbrojtësi që Panuçi kërkon ta pajisë me pashaportë shqiptare.? Emri i tij i plotë është Tomas Ezekuel Guidara. Ka lindur në 13 mars 1996 në Argjentinë. Gjithë aktiviteti i tij futbollist është kryer te klubi Begrano, nga ekipet zinxhir e deri te ekipi i parë.

Një nga gazetat më të rëndësishme në argjentinë, “Ole”, raportoj se mbrojtësi i djathtë, ka orgjinë shqiptare. “Federata ndjek lojtarë nga e gjithë bota që kanë prejardhjen e tyre dhe Guidara është një prej tyre.Ata kanë kontaktuar me përfaqësuesin e tij, Harcio Rosi. Nëse guidara fiton pasaportë shqiptare, atëherë ai mund të thirret nga Panuçi”,- shkruante saktësisht gazeta. Futbollisti i Belgranos mund të përshtatet edhe në qendër të mbrojtjes. Më poshtë një video gjatë një performance të tij:

Komentet
Top
Njoftim nga Shqipmedia. Kemi kaluar në faqe të re. Kliko këtuwww.shqip.media