Para formimit të qeverisë së re pas një pauze del në skenë ministri i “përjetshëm” i BDI-së

18341859_628786343992865_858835106256127954_n.jpg

Me rastin e 9 Majit – Ditës së Evropës, Sekretariati për Çështje Evropiane i Qeverisë së Maqedonisë në Klubin e deputetëve në Shkup organizoi ngjarjen tradicionale “BE Mëngjes” me ambasadorët e vendeve anëtare të BE-së dhe përfaqësuesit e OKB-së, NATO-s dhe OSBE-së në vend, shkruan portali Shqipmedia.

Në këtë eviniment edhe pse nuk ka asnjë funksion publik çuditërisht ka marrë pjesë edhe ish-ministri i BDI-së në të gjitha qeveritë Fatmir Besimi. A thua po pretendon tani përsëri për ndonjë post? A thua BDI do të shkojë në sistemin e Gadafit, Mubarakit, ti bëjë funksionarë të përjetshëm apo do t’u jape përparsi gjeneratave të reja? Presim e shofim….

Komentet
Top