Parada shqiptare në Nju Jork – VIDEO

8B14F26E-37A3-4703-94BB-9BBD3DD90AC6_w1023_r1_s.jpg

Në Manhatan të Nju Jorkut po zhvillohet “Parada Shqiptare”, një aktivitet i përvitshëm ku marrin pjesë mijëra shqiptaro-amerikanë. Këtë vit, parada ka si temë arbëreshët dhe kulturën e tyre. Kolegu ynë Ilir Ikonomi na dërgoi këtë material nga Nju Jorku pak përpara fillimit të paradës.

Komentet
Top