Loading...

Parkoni veturen vetem me 2 levizje ose vetem 30 sekonda ( Video )

auto_vetura1479743905.png

Mjaft shoferë hasin vështirësi me parkimin duke e pasur siklet qarkullimin në zona me trafik të dendur gjithashtu ku ju duhet të veprojnë në zona të ngushta.

Duke e njohur këtë problematikë, në këtë video shpjegohet një teknikë shumë e thjesht.

Mjaftojnë të memorizoni këto dy lëvizje dhe parkimi nuk do të jetë më makth për ju.

Komentet
Top