Përmirësoni kujtesën, shikimin, shkrini dhjamin, me këtë ilaç natyra

auto_xhenxhefili1471068842.jpg

Rezultatet do të publikohen pas tri viteve. ur ta keni konsumuar këtë ilaç, funksionet e mbarë trurit përmirësohen në masë të madhe. Është një nga ilaçet më të forta natyrale, jo vetëm se përmirësojnë kujtesën për 80 për qind, por me këtë rast edhe do t’i shkrini shtresat dhjamore, me të cilat luftoni me vite. Përbërësi kryesor është rrika, e pasur me vitamina C, kalium, vitamina B1, B2 i B6, si dhe hekur, magnez dhe fosfor.

PËRBËRËSIT: 125 gramë rrikë 4 limonë 3 lugë mjaltë 2 lugë kanellë dhe Një pjesë xhenxhefil

PËRGATITJA: Në blender hidhni rrikën dhe xhenxhefilin. Shtrydhni lëngun nga limonët, e shtoni në blender, i përzieni mirë dhe shtoni kanellën dhe mjaltin. Masën mirë të përzier e vendosni në një enë prej qelqit. Dy herë në ditë merrni nga një lugë të përzierjes para shujtave, e nëse ushtroni, para ushtrimeve. Praktikojeni këtë për tri në javë dhe nuk do të vajtoni kur t’i shikoni rezultatet fenomenale.

Komentet
Top