Loading...

Personat që vuajn nga yndyrërat e tepërta, ky është ilaçi i duhur për ju !

burn-fat2-1.jpg

Për lloji e mënyrës së jetesës, ushqimit të keq e mungesës së aktivitetit fizik të çdo njeriu që jetonë në këto periudha poashtu të stresit dhe panikut të përgjithëshëm  arrihen yndyra e shtuar në gjak që është sëmundje e së sotmes! E rrallë ndodhë që ndokush nuk e posedon këtë problem !

Ndonjëherë shkaku i yndyërave të shtuara mund të vërehen shtresa të indit yndyror me ngjyrë të verdhë në formë pllakëzash apo nyjesh në kapakët e epërm të syrit apo në pjesë tjera të trupit.

Nga sëmundje shkaktohet trashja e mureve të enëve të gjakut, arteroskleroza, të cilës i kontribuojnë edhe faktorë të tjerë rreziku (pirja e duhanit, alkoholi, nikotina), e pasojë e të gjithave është për fat të keq më së shpeshti sëmundjet kardiovaskulare, të cilat janë njëri prej shkaqeve më të shpeshta të vdekjes tek ne dhe në botë.

Në qoftë se keni nivel të rritur të yndyrërave në gjak, ju rekomandojmë këtë ilaç, sepse shumëkujt i ka ndihmuar.

Përbërësit: Fik i tharë dhe uthull molle

Ilaçin përgatiteni në mbrëmje, ndërsa pijeni në mëngjes. merrini tre fiq të tharë, shpojini mirë me rrëmojcë për dhëmbë nga të gjitha anët, e pastaj vëni në një ene qelqi, në të cilën i keni vënë 2 dcl uthull molle.

Le të qëndrojë gjatë natës e në mëngjes hajini tre fiqët e mbushur me uthull. Mbetjen e uthullës mos e hidhni, po në po atë uthull natën tjetër sërish vëni tre fiq të përgatitur në të njëjtën mënyrë.

Këto 2 dcl uthull përdorini 7 ditë, shumicën do ta thithin fiqtë. Ditën e tetë merrni dy dcl uthull tjetër dhe përsëriteni veprimin edhe një javë. Kura zgjat 14 ditë.

 

Komentet

Leave a Reply

Top
Njoftim nga Shqipmedia. Kemi kaluar në faqe të re. Kliko këtuwww.shqip.media