Loading...

Phatooni, artisti i ri i parodive tall keq sjelljen e shqiptarëve në kafe me këtë video (Video)

fatoni_1512662793-2717043.jpg

Phatooni, artisti i parodive dhe videove mjaft interesante këtë rradhë ka zgjedhur të ‘tall’ dukurinë interesante që shqiptarëve u ndodh nëpër kafene, pagesa e kafes.

Në videon në vijim, ‘Phatooni’ ka një hall të madh. Ka problem me pagesën e kafesë se kush do t’i paguaj i pari, por një gjë është e sigurt, përderisa të tjerët mendonin mënyrën kujt do t’ia merr kamarieri paratë të parit, ‘Phatooni lidh’ me pranga shokët, që atij t’i realizohet qëllimi

Përndryshe, ‘Phatooni’ është artisti më i ri që e kritikon realitetin shqiptar përmes humorit të tij urban dhe modern. Ai u bë i famshëm me parodinë e këngës Për më shumë shikoni videon.

Komentet
Top