Loading...

Pica që ju vjen në shtëpi me kuti prej pice

0-116.jpg

“Vinnie’s” është një piceri amerikane që picën që klientët e porosisin nga shtëpia, ua dërgon të mbyllur në një karton prej pice.

Pra, praktikisht në shtëpi ju vijnë dy pica. Ajo që keni porositur dhe kutia që mund të hahet.

Në fund të vitit të kaluar, “Vinnie’s” nisi të bënte edhe një picë që sipër kishte copa të vogla pice.

Kjo picë quhet Mini Vinnie Pie dhe nuk gjendet në menu, por vetëm mund të porositet.

Komentet

Leave a Reply

Top