Dekani nga Tirana i del në mbrotje Abdilaqimit, reagon Myftaraj: Mos u bëni qesharak

Dekani nga Tirana i del në mbrotje Abdilaqimit, reagon Myftaraj: Mos u bëni qesharak

Dekani: Diploma e ministrit Ademi është origjinale Lajmi i liferuar ditë më parë në disa media dhe portale, i cili vuri në dyshim vërtetësinë e diplomës universitare të ministrit t ...

Koncesioneret e plazheve kërkojnë vazhdimin e kontratave, Sela kundërshton

Koncesioneret e plazheve kërkojnë vazhdimin e kontratave, Sela kundërshton

Do të pres, nëse Ziadin Sela arrin të shemb gjitha objektet e plazheve, le ta shemb edhe timen. Kjo është porosia e Dilaver Bojkout, njërit nga koncesionistët e plazheve të Strugës ...

Myftaraj: Le të më padis Abdilaqim Ademi në gjykatë nëse gënjej se e ka blerë diplomën

Myftaraj: Le të më padis Abdilaqim Ademi në gjykatë nëse gënjej se e ka blerë diplomën

Analisti dhe shkrimtari Kastriot Myftari nuk heq dorë nga ajo që ka shkruar në janar të këtij viti në një opinion të tijën me titull “Dy mashtrues nga Shkupi në Tiranë”, ku akuzont ...

Brenda natës shpohen gomat e mbi 100 automjeteve në Dibër

Brenda natës shpohen gomat e mbi 100 automjeteve në Dibër

Një dukuri negative dhe shumë shqetësuese ka ndodhur para dy netëve në Dibër. Për çudi, sipas dëshmitarëve okularë persona të paidentifikuar kanë shpuar gomat të mbi 100 automjetev ...

Lëviza “EcoGuerilla” informon qytetarët për hapat e ardhshme

Lëviza “EcoGuerilla” informon qytetarët për hapat e ardhshme

Lëvizja EcoGuerilla nga Tetova ka filluar një iniciative për animimin e shoqatave ekologjike më me influencë në Maqedoni, rajon dhe më gjerë me qëllim të marrjes së mbështetjes të ...

Maqedoni: Heqja dorë nga afatet, veprim demagogjik i BDI-së

Maqedoni: Heqja dorë nga afatet, veprim demagogjik i BDI-së

Qëndrimi më i ri i Bashkimit Demokratik për Integrim se për çështje madhore nuk duhet të ekzistojnë afate, nga njohësit e çështjeve politike komentohet se heqja dorë nga kushtëzime ...

Në UEJL do të mbahet seminar motivues dhe inspirues për biznes

Në UEJL do të mbahet seminar motivues dhe inspirues për biznes

Në Universitetin e Europës Juglindore më datë 26.11.2014 nga ora 11:00-14:00 do të bëhet promovimi i librit që në vetë përmban çelësin e lirisë dhe suksesit. Promovimi do të bëhet ...

Shqip+

© 2008-2014 fuqizuar nga Shqipmedia.com

Scroll to top