You Are Here: Home » Shqip+ » FOTO – Shqiptarja Myla Sinanaj e publikon videon e saj seksi

FOTO – Shqiptarja Myla Sinanaj e publikon videon e saj seksi

20Ajo njihet edhe si Kim Kardashian numër 2 në SHBA. Kjo edhe për faktin që shqiptarja Myla Sinanaj ka dalë për një kohë me ish burrin e Kim Kardashian basketbollistin, Chris Humphries.

Sidoqoftë, Sinanaj ditë më parë kishte thënë se ajo do ta bëjë një video seksi pasi që dëshiron të bëhet e famshme si Kim dhe këtë ajo e ka realizuar. Në SHBA sot janë publikuar fotot e para të videos së saj ndërsa vet Sinanaj ka thënë se dëshiron të fitoj milionat me këtë video.

“Ndoshta nuk e pëlqej Kimin, mirëpo ajo ishte e mençur dhe seksi dhe unë i ngjajë shumë asaj kështu që përse të mos e bëjë edhe unë një video që të fitoj milionat dhe të kem një reality show timin”, ka thënë Sinanaj.

Gjatë incizimit të kësaj video, Myla në televizorin e saj e kishte lëshuar videon seksi të Kim Kardashian.

10

11

14

13

17

12

15

22

16

24

26

25

18

27

21

20

19

23

© 2008-2014 fuqizuar nga Shqipmedia.com

Scroll to top