You Are Here: Home » Lifestyle » Si të kontrolloni inatin

Si të kontrolloni inatin

Njerëzit që e kanë të vështirë të përmbajnë veten dhe janë gati t’i ulërasin dikujt mund të bëjnë një ushtrim shumë të thjeshtë për të shmangur shpërthimin e inatit. 

Hapni derën, përdorni mouse-n ose përzieni kafen me dorën e majtë dhe vëtëkontrolli juaj do të përmirësohet. Për mëngjarashët këto ushtrime duhen bërë me dorën e djathtë.

2 javë me të tilla ushtrime dhe do të jeni të aftë të tregoheni më i qetë në çdo aspekt të jetës.

Dr. Thomas Denson i Universitetit të New South Wales thekson se praktikimi i vetëkontrollit nuk ka asgjë ndryshe nga ushtrimi në piano apo të luajturit golf. Studimi i tij është publikuar në revistën ‘Current Directions in Psychological Science’.

© 2008-2014 fuqizuar nga Shqipmedia.com

Scroll to top