You Are Here: Home » Shqip+ » Torta e dasmës më e madhe në botë! – FOTO

Torta e dasmës më e madhe në botë! – FOTO

largea_torta1368434271Është cilësuar si torta më e madhe në botë,e cila përbëhet nga katër shtresa tortë të cilat peshojnë 5.6 ton.

Kjo tortë gjigande është zbuluar gjatë dasmës së një miliarderi,në Filipinet Veriore. Kjo tortë është dekoruar me fruta të freskëta dhe lule. Është 6 metra e lartë dhe mund të shërbejë në 15.000 racione për mysafirët.

Ndërkaq nje specialist i kësaj fushe theskoji: “Kjo mund të duket mjaft e mirë për të ngrënë,por ne nuk jemi të sigurtë. Kur është fjala për tortën e dasmës kaq të mëdha ndoshta nuk është më e mirë.

© 2008-2014 fuqizuar nga Shqipmedia.com

Scroll to top