Loading...

Prifti serb, u kap me 27 kilogramë drogë në Shqipëri

prift-696x409-35q90lg1v8c9g65h7apc7e.jpg

Prifti nga Pozhega Milan Jordoviç, 41 vjeç, dhe profesori i arsimuar i transformuar në një grua, para së gjithash Zoran Marinkoviç, 43 vjeç, u arrestuan të martën në Mërçajevci, me 27 kilogramë drogë, sipas raporteve të policisë nga Shqipëria.

Në fakt, policia shqiptare njoftoi MUP-in serb se Jordoviqi dhe Marinkoviqi shpesh vinin në Shqipëri për të blerë drogë, kështu që një mësues dhe një prift u zunë me “presh” në dorë, të martën në Mërçajevci.

Siç mëson gazeta beogradase Infermer, hetimi më pas tregoi detajet tronditëse të jetës së stuhishme të priftit, i cili deri në atë kohë në mesin e popullit të Pozhegës u konsiderua si një udhëheqës i mirë, prift i urtë dhe tepër shpirtëror, thuhet në gazetën e ditës së sotme./Vizion Plus/

Komentet
Top