Loading...

Pse e ka paguar Ziadin Sela tetovarin 500 eu në muaj?

13100883_1731973253753672_2013740930055859544_n.jpg

Disa herë portali jonë ka dhënë informacion se në Komunën e Strugës “në mungesë të qytetarve nga Struga” Ziadin Sela ka punësuar qytetar nga Tetova dhe Kumanova (strukturën e partise së tij – Qoseto) ku me paratë e qytetarëve të Strugës janë paguar pagat e këtyre qytetarëve të Maqedonisë, kurse Struganët janë drejtuar rrugëve të grubetit.

Besojmë se do të ndalohet kjo praktikë dhe më në fund, Struganët do te dëshmojnë aftesitë e tyre intelektuale, ashtu si njihen gjerësisht dhe do te fillojnë të japin kontribut për zhvillimin e qytetit të tyre!!!/Strugalajm

Nga komuna e Strugës kur udhehiqej nga Sela thonin se skajne para për marketing ndërsa Bujar Plloshtani ( foto lart) nga Tetova ka marre page gati 29.000 denare nga komuna e Struges.

Komentet
Top