Loading...

Pse vazhdimisht ndihemi të lodhur

auto_lodhja1523964857.jpg

Mungesa e gjumit, veprimtaria sportive, aktiviteti fizik mund të na shterojnë energjitë, por nëse prej kohësh ndiheni të fjetur, pa energji dhe fuqi, atëherë jeni prekur nga sindroma e lodhjes kronike.

Sipas një studimi të publikuar në revistën “Frontiers in Endocrinology”, ky problem lidhet me nivelet e ulëta të një hormoni të quajtur triiodotironinës (T3) dhe nivelet e hormonit stimulues të tiroides (TSH).

Rezultatet bazohen në ndjekjen e 98 pacientëve me sindromën e lodhjes kronike, që janë rekrutuar nga një klinikë në Amsterdam

Sëmundjet si: Anemia, hiperaktiviteti i tiroideve, diabeti, depresioni artriti reumatoid mund të na krijojnë gjendje debulese duke na shteruar energjitë.
Kërkoni ndihmën e mjekut amë.

Komentet
Top
Njoftim nga Shqipmedia. Kemi kaluar në faqe të re. Kliko këtuwww.shqip.media