Loading...

Publikohen emrat e 180 administratorëve të pranuar sipas Marrëveshjes së Ohrit

qeveria-e-maqedonise.jpg

Pas shumë pritjeve janë shpallur rezultatet e pranimit të 150 administratorëve të rinj me arsimim të lartë në sekretariatin për implementimin e Marrëveshjes së Ohrit si dhe 30 administratorëve me arsimim të mesëm.

Rezultatet janë bërë publike përmes Agjencsë për Administratë në faqen e saj zyrtare.

Sekretariati për Marrëveshjen e Ohrit mësohet se menjëherë në fillim të vitit 2015 do të shpallë konkursin e ri për pranimin e 200 kandidatëve të tjerë në administratën shtetërore, përmes sekretariatit të M.O.

Lista e kandidatëve të pranuar në konkursin e shpallur sot:

Kliko: http://www.aa.mk/content/pdf/Odluki_12_2014/ssrd_139_2014.pdf

Komentet

One thought on “Publikohen emrat e 180 administratorëve të pranuar sipas Marrëveshjes së Ohrit”

  1. dardan says:

    Ne kete Raport te Sekretarijatit per Mareveshjen e Ohrit nuk u pa asnje germe Shqipe !!!…

Leave a Reply

Top
Njoftim nga Shqipmedia. Kemi kaluar në faqe të re. Kliko këtuwww.shqip.media