Loading...

Që nga sot këto video nuk lejohen në Youtube

youtube_reuters_123-800x580-800x580.jpg

Youtube e ka publikuar sot rregulloren e re ku ndalon publikimin e disa lloje të videove. Në platformën e re Youtube ka njoftuar se nuk do të publikohet asnjë video ku nxitet urrejtja dhe diskriminimi.

Çdo video e cila fyen njerëzit për nga raca, etniciteti, kombësia, besimi, mosha, statusi i veranit, orientimi seksual, identiteti gjinor do të cilësohet e tillë dhe si rezultat nuk do të jetë subjekt reklamash dhe përfitimi për krijuesin.

Komentet
Top
Njoftim nga Shqipmedia. Kemi kaluar në faqe të re. Kliko këtuwww.shqip.media