Loading...

Qeveria e Zaevit u jep Gazetës Koha dhe Lajm 100 mijë euro

IMG_5579.jpg

Ministri pa resor Robert Popovski publikoi mediumet e shkruara të cilat kanë përfituar fonde nga programi mbështetës për shtypjen dhe shpërndarjen e gazetave për vitin 2018. Për këtë qëllim Qeveria ka ndarë mjete në vlerë prej afro 700.000 euro. Deri tek Qeveria kanë arritur 13 kërkesa për ndihmë financiare nga mediumet e shkruara por vetëm 11 kanë fituar ndihmë për shkak se 2 nga to nuk I kanë plotësuar kriteret.

Gazeta Koha ka përfituar 80 mijë euro ndërsa gazeta Lajm 15mijë euro.Shqipmedia

Komentet
Top
Njoftim nga Shqipmedia. Kemi kaluar në faqe të re. Kliko këtuwww.shqip.media