Loading...

Qeveria ndajti 60 mijë euro për “Motivi” të Norik Selimit

IMG-a37abde58e94347a6a87ddfe1174e2af-V.jpg

Qeveria e Maqedonisë ka nënshkruajtur kontratë për punësime të përkohshme me agjencinë për punësime të përkohshme “Motivi”, në vlerë prej 60 mijë euro, shkruan Fakte. Sipas kontratës, e cila është nënshkruajtur mes Shërbimit për punë të përgjithshme dhe të përbashkëta të Qeverisë dhe “Motivit” më 31 janar këtë vit, punësimet e përkohshme për nevojat e qeverisë do të bëhen nëpërmjet kësaj agjencie.

Ndryshe, pronar i agjencisë “Motivi” është Norik Selimi, i afërt me krerët e BDI-së së Çairit.
/FAKTE.Net

Komentet
Top