Loading...

Qeveria sjell dy investitor të ri, asnjëra në rajonet shqiptare

1-3.jpg

Qeveria solli vendime për mbështetjen e dy investimeve të reja të huaja. Bëhet fjalë për kompaninë për prodhimin e ilaçeve SAGEN dhe për kompaninë VIK.

Në seancën e sotme janë pranuar vendimet për dhënien e lejes për dhënien afatgjate me qira të tokës ndërtimore për kompaninë SAGEN, si dhe për marrëveshjen për ofrimin e ndihmës shtetërore kompanisë VIK në Zonën Zhvillimore Teknologjike Industriale Prilep.

Poashtu në mbledhjen e mbrëmshme të qverisë, ka njoftuar se rruga Shkup-Bllacë do të fillojë të ndërtohet në pjesën e dytë të vitit 2019 dhe do duhet të mbaroj në vitin 2022.

Komentet
Top