Loading...

Qytetarët bëjnë partall ”NB Company” për shkak mos pastrimit të borës – FOTO

49806322_2072139139509383_5396548204659474432_n.jpg

Edhe sivjet, si disa vite të fundit me radhë, tenderin e vlefshëm 1 milionë e 500 mije euro për pastrimin e rrugëve të Maqedonisë nga bora, e ka fituar kompania nga Tetova “NB Trans” degë e firmës NB Company. Kajnë qejf ti marin milionat a skajnë kapacitet të përballen me borën. Ato janë paret tona ato janë para nga tatimet e qytetarëve.
Edhe këtë e kanë kuptuar shumë mirë qytetarët dhe shikoni disa nga komentet plot negative kundër kësaj kompanie nga Tetova e cila 10 vite nga egzistimi ka bërë qindra milion euro pasuri në kuriz të taksa paguesve. NB Company njihet në Tetovë si firmë e afërt me VMRO-DPMNE, BDI dhe PDSH-në. Po për historinë e kësaj firme do të shkruajmë herave tjera. Shpresojmë deri atëhere Fatime Fetai bashkë me Policinë Financiare të vizitojnë këtë firmë tetovare e cila ka plot projekte të punuara në Skopje 2014.

Komentet
Top
Njoftim nga Shqipmedia. Kemi kaluar në faqe të re. Kliko këtuwww.shqip.media