Loading...

Ronaldo bën shqiponjën në mes të Shkupit

shqiponja-1000x571.png

Lojtarët e klubit të FC Real Madrid në mes të stadiumit të Maqedonis Philip II kapen për një moment duke bërë Shqiponjën, transmeton Gazeta Lajm. Ata e kanë bërë shqiponjnë me insistim të një vogëlushe shqiptare që ka qenë në stadium dhe nënës së saj.

Komentet
Top
Njoftim nga Shqipmedia. Kemi kaluar në faqe të re. Kliko këtuwww.shqip.media