Loading...

Rrikthehen incidentet në autobusët e Shkupit

jsp-autobus.jpg

Tre adoleshentë dhe një shkupjan 44 vjeçar dje fizikisht janë sulmuar nga dy burra në autobusin me numër 33 të NQP-së.

Ministria e Punëve të Brendshme kumtoi se më 5 nëntor rreth orës 14:00 është denoncuar se në autobusin me nr. 33 të NQP-së nga ana e dy burrave fizikisht janë sulmuar tre persona të moshës 17 vjeçare dhe njëri 15 vjeç, si dhe M.E. (44) nga Shkupi.

Pas masave të ndërmara për zbardhjen e rastit në stacionin policor janë thirrur B.R. (18) dhe një person tjetër adoleshent dhe kundër tyre do të bëhen kërkesa adekuate.

Komentet
Top
Njoftim nga Shqipmedia. Kemi kaluar në faqe të re. Kliko këtuwww.shqip.media