Loading...

Rrugët e papastruara nga bora, përgjegjëse NB Company – FOTO

49806322_2072139139509383_5396548204659474432_n.jpg

Edhe sivjet, si disa vite të fundit me radhë, tenderin e vlefshëm 1 milionë e 500 mije euro për pastrimin e rrugëve të Maqedonisë nga bora, e ka fituar kompania nga Tetova “NB Trans” degë e firmës NB Company. Kajnë qejf ti marin milionat a skajnë kapacitet të përballen me borën. Ato janë paret tona.

Marrëveshja është nënshkruar mes drejtorit të “Rrugëve të Maqedonisë” Gajur Kadriu dhe Nuriman Ibishi nga NB Company (НБ СОМПАНУ) më 3 dhjetor 2018, por është publikuar sot.

Komentet
Top
Njoftim nga Shqipmedia. Kemi kaluar në faqe të re. Kliko këtuwww.shqip.media