Sa euro ka fituar Shkëndija deri tani?

shkendija-696x432.jpg

Pasi eliminoi Trakain lituanez, Shkëndija ka fituar edhe 235 mijë euro të reja, dhe tani vetëm nga premiot e UEFAs, kuqezinjtë kanë 910.000 euro. Dhe, tani në play-off do të fitoj të ardhura të tjera nga drejtat televizive, biletat e shitura dhe marketing, Shkëndija do të arrijë deri te një million euro. Ndërsa nëse kualifikohen në fazën e grupeve të LE-së, atëherë do të fitojnë edhe 2.6 milion euro.

Komentet
Top