Sa i qëndrueshëm është telefoni i ri i Nokias? – VIDEO

0-143.jpg

Nokia është rikthyer në treg me telefona të rinj dhe njëri prej tyre është edhe Nokia 6 që është lansuar fillimisht në Kinë.

Nëse doni të dini se sa i qëndrueshëm është telefoni i ri, JerryRigEverything ka testuar pajisjen e re të Nokias.

Komentet
Top