Sabriu me Ermalin para 20 vjetësh – FOTO e rrallë

sabri-dhe-ermal-fejzullahu.jpg

Është kjo foto e rrallë e publikuar, tek shihet Sabri Fejzullahu me djalin, Ermalin, shkruan “Kosovarja”, e cila për fansat e dy këngëtarëve nxori nga arkivi këtë foto të bërë para njëzet vjetësh.

As Sabriu nuk e ka menduar se një ditë, kur të rritet Ermali, do bëhet këngëtar çfarë edhe është bërë – i njohur dhe shumë i pëlqyer gjithandej.

Ermali gjatë intervistave jo të pakta për “Kosovaren”, gjithherë ka thënë se insistimi dhe dashja e madhe e nënës, Nerës, ka bërë që ai të merret me muzikë dhe “të jem ky që jam sot, këngëtar, e jo me profesion tjetër”.

sabriu-e-ermali-foto

Komentet
Loading...

Leave a Reply

Top