Loading...

S’do ta besoni KUR dhe me KE ka humbur virgjërinë Kim Kardashian – FOTO

039.jpg

Mund të keni menduar se dinit gjithçka rreth Kim Kardashian, por ja që jeni gabuar. E dinit që Kim ka humbur virgjërinë në moshën 14-vjeçare me nipin e Micheal Jackson, TJ?

Detajet rreth jetës së Kim janë shkruajtur në librin e titulluar “Kim” nga Sean Smith ku është diskutuar rreth lidhjeve të yllit televiziv gjatë kohës që ishte në shkollë, duke vazhduar më pas me fakte të panjohura rreth lidhjes me RJ, Reggie Bush, Kris Humphries dhe tani Kanye West.

0a

Komentet

Leave a Reply

Top