Seks në plazhin e Sarandës mes të ditës, alarmohen pushuesit – VIDEO+18

seks-plazh.jpg

Një ngjarje që ka tërhequr vëmenden e mjaft personave ka ndodhur para pak momentesh në plazhin e Pasqyrave në Sarandë.

Një djalë dhe një vajzë janë filmuar duke kryer marrëdhënie seksuale në mes të ditës.

Ata janë filmuar nga një grup të rinjsh aty pranë.

Nga video duket se si djali dhe vajza kanë zënë vend pranë një shkëmbi dhe aty kanë filluar “punën”. “Jeta osh qef”, prandaj jetoheni ashtu siç ju vjen!

Komentet
Top